INDIKÁCIE
- Ochorenia kĺbov a chrupaviek
- Genetická predispozícia k ochoreniam kĺbov
ZLOŽENIE KONZERVA:
sleď (30%), morčacie mäso (25%), zelený hrach (4%), lososový olej (2%), hrachová múka, kolagén (1%, typ I. hydrolyzovaný), lignocelulóza, uhličitan vápenatý, sušená riasa (0.5 %, Schizochytrium limacinum), sušená riasa (0.5%, Ascophyllum nodosum), glukosamín (0.03%), chondroitín-sulfát (0.02%), metylsulfonylmetán (0.005%), mannan-oligosacharidy (0.005%), frukto-oligosacharidy (0.003% ),? -glukany (0.003%), Juka Mohave (0.003%), sušený rakytník rešetliakový (0.003%), Boswellia serrata (0.002%), výťažok z novozélandskej zelenej mušle (Nana canaliculus, 0.002%).
Metabolizovateľná ENERGIE:
1 045 kcal / kg
ANALYTICKÉ ZLOŽKY:
hrubý proteín 10.0%, hrubý tuk 6.0%, popol 2.5%, vlhkosť 78.0%, vláknina 1.0%, vápnik 0.1%, fosfor 0.2%, sodík 0.1%, horčík 0.05%, omega 3 0.25%, omega 6 0.3%, EPA (20: 5 n-3) 0.01%, DHA (22: 6 n-3) 0.15%, vitamín E 150 mg / kg
NUTRIČNÉ PRÍSADY V 1 KG:
vitamín A (3a672a) 5,000 IU, vitamín D3 (3a671) 300 IU, vitamín E (3a700) 100 mg, vitamín C (3a312) 100 mg, biotín (3a880) 0.2 mg, zinok (3b606) 25 mg, železo (3b106) 16 mg, mangán (3b504) 8 mg, jodid draselný (3b201) 0.2 mg, meď (3b406) 3.0 mg, selén (3b810) 0.05 mg, L-kartinin (3a910) 100 mg.
Technologické doplnkové látky na 1 kg: karobová guma (E 410) 5,000 mg